top of page
Sigla Emailul_edited.png

SC EMAILUL SA

Art. 104 001.png

   Emailul Mediaş este o fabrică cu tradiţie. Aceasta a fost înfiinţată în anul 1921, având ca activitate principală producerea articolelor emailate destinate consumului intern şi exportului.

 

   În aproape un secol de existență, această fabrică a procesat metalul şi a acoperit cu email produsele obţinute.

 

   Experienţa şi talentul oamenilor care au trecut prin această fabrică a făcut ca ea să dureze de generaţii, azi fiind una din cele mai mari societăți de acest profil din Uniunea Europeană.

 

   De-a lungul timpului, şi-a lărgit gama de produse destinate atât pieţei interne, cât şi exportului, satisfăcând majoritatea nevoilor dintr-o bucătărie, producând oale, cratiţe, căni, ibrice, ceainice, cafetiere, tăvi, tigăi, polonice, spumătoare, strecurătoare, căni de lapte, căni pentru apă, găleţi, vase pentru abur, friteuze, ceaune de diferite mărimi, în diverse culori şi cu decoruri variate.

     Emailul Mediaş aplică codul de ETI, reguli de comportament etic în afaceri și modul de prevenire a acțiunilor ilicite și ilegale care ar putea să apară pe parcursul derulării afacerilor în cadrul societații comerciale.

     Codul de ETI are caracter obligatoriu și se aplica în toate structurile SC Emailul SA. Toți angajații societătii comerciale se vor conforma în litera și spiritul acestor reglementări. Codul este făcut cunoscut colaboratorilor, furnizorilor si partenerilor societății comerciale.

   În urma auditului efectuat in Decembrie 2020, Raport Nr. 1521252 s-a

demonstrat că sistemul de management satisface cerințele standardului

ISO 9001:2015

bottom of page